AdonSocial İle İnternetten Para Kazanma Yolları

Merhaba,  internetten para kazanma konulu yazılarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz! Sitemizin adı AdonSocial, henüz çok yeni fakat güvenilir bir sistem çünkü TakipleKazan sitesinin admininin yeni projesi ve bildiğiniz üzere bu site şu zamana kadar bütün kullanıcılarına ödemelerini sorunsuz bir şekilde yaptı işte bu yüzden AdonSocial’de kullanıcılarda bir güven ortamı oluşturuyor. AdonSocial’in mantığını kısaca anlatacak olursak, Sosyal medya üzerinden yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir site. Eğer arkadaş çevreniz geniş ise bu site tam size göre! Link tıklatarak, Görsel, İçerik veya Video reklamlarını yayınlayarak ve kişilere ulaştırarak para kazanmanız mümkün! Bunun yanı sıra sitede kendi içeriklerinizi yayınlayarak yani bir Reklamcı olarak içeriğinizin hit kazanmasını sağlayabilirsiniz!

AdonSocial’e Nasıl Kayıt Olunur? 

  •  https://www.adonsocial.com/pirik/92897 Linki ile kayıt olursanız seviniriz, adresi kopyalayıp tarayıcınızın url kısmına yapıştırdıktan sonra siteye giriş yapınız.
  • Daha sonrasında Yeni Üye bölümüne tıklayarak Hesap oluştur deyin ve karşınıza gelen kayıt forumunu eksiksiz bir şekilde doldurun.


Kayıt olurken dikkat etmeniz gereken husus ise Para mı kazanmak istiyorsunuz yoksa Reklam vererek içeriğinize hit kazandırmayı mı amaçlıyorsunuz? Eğer para kazanmak istiyorsanız Publisher (Yayıncı) bölümünü, Reklam vermek istiyorsanız ise, Advertiser (Reklamcı) bölümünü işaretliyerek işleminize devam edin ve kayıt olduktan sonra e-mail adresinize gelen aktivasyonu doğrulamayı unutmayın. (Gmail kullanmanızı öneririz)

  •  Hesabınıza giriş yaptıktan sonra (Bundan sonrası Yayıncı için anlatılmıştır) Teklifler diyerek Açık Teklifler bölümüne gelin daha sonra orda kendinize uygun bir reklam biçimini seçin ve belirtilen kriterleri yerine getirerek kazanmaya başlayın.


  •  İşte bizim kazancımızdan ufak bir kesit, bizlerde bu sistemde henüz daha çok yeniyiz.

  • Peki paramızı nasıl çekeceğiz derseniz işte onun cevabıda burada. Öncelikle her sitede olduğu gibi AdonSocial sitesinde de belli bir para çekme limiti var ki bu limit 100 Türk Lirası. Bu miktara ulaşan kullanıcılar öncelikle burayı doldurarak Banka Hesaplarını tanımlatacak ve daha sonra paralarını çekebilecekler.  
 
  • Ödeme Taleplerini ise bu bölümden verebilirler.

    Yorum Gönder

    0 Yorumlar