WinRAR 5.31 Final TR | Full İndir | Türkçe | 32x64 Bit |



WinRAR ile dosyalarınızı sıkıştırın.En iyi dosya sıkıştırma programı olan WinRAR programının full versiyonunu  sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz..! 32 ve 64 Bit içindir.







Gelişmiş bir dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı olan WinRAR ile RAR, ZIP, 7-Zip, ISO, CAB, ARJ, LZH, TAR, ACE, Gzip, UUE, BZIP2 ve daha birçok farklı uzantılı dosyayı hızlı ve kolay bir şekilde açabileceğiniz gibi isterseniz bilgisayarınız üzerinde yer alan dosyaları da yine WinRAR yardımıyla tekrar bu formatların birçoğunda sıkıştırma şansına sahipsiniz. (bazı bölümler alıntı)

                                                    (Dosya Boyutu : 4.05MB)
                                              Tüm Windows Sistemlerini Desteklemektedir.

      
                                                               


Nasıl İndirilir : İndirmek istediğiniz konunun altıdaki "İNDİR" yazan fotoğraf butonuna tıklayınız ve gelen sayfada 5 saniye bekledikten sonra sağ üst tarafta "Reklam'ı Geç" butonuna tıklayınız ve gelen sayfadan dosyanızı hemen hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Lütfen Yorumlarınızı Eksik Etmeyin..!



Etiketler: winrar full indir,winrar türkçe indir,winrar full türkçe,winrar 32 bit full türkçe,winrar windows 10,winrar windows 8 indir türkçe,winrar indir full türkçe,winrar türkiye indir.


Dikkat bu konuda Technopat.com dan alıntı kısımlar vardır. Copyright 2016 Solmaz İndir

Yorum Gönder

0 Yorumlar