Şeyma Subaşı’nın küvet pozu sosyal medyayı salladı! Şeyma Subaşı


Şeyma Subaşı’nın küvet pozu sosyal medyayı salladı! Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı ile ilgili child dakika haberi! Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile olan evliliğini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra Italyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı yaptığı her olayla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada her paylaşımı ile olay olmaya devam eden Şeyma Subaşı'nın child paylaşımı yine viral oldu. Subaşı, kuvet pozuyla Instagram'ı sallarken takipçilerinden de yorumlar gecikmedi. 

Şeyma Subaşı ile ilgili child dakika olayları yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı her olayla gündem yaratan ve magazin gündemini uzun bir süredir meşgul etmeye devam eden Subaşı, geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'ndan boşandıktan kısa bir süre sonra Italyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyada oldukça aktif bir kullanım sağlayan Subaşı yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde yer bulmaya devam ediyor. Child olarak küvet içindeki bir pozu olay olan Subaşı'na takipçileri tarafından yorum gelmeye devam ediyor. Işte Şeyma Subaşı'nın o pozu: 

Her adımı merak edilen sosyetik güzel child olarak küvetin içinde çekildiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 

Bazı takipçileri, "Nedir bu küvet modası anlamıyorum?" diye sorarken bazı takipçileri de, "Hayat sana güzel Şeyma" şeklinde yorumlarda bulundu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar