Windows 7-8 den Windows 10 a Yukseltme Win10 İNDİR


Windows 7-8. veya 8.1 den Ücretsiz olarak Windows'un bize sunduğu program ile Windows 10 a Yükseltme Hızlı ve Çok Kolay


Ucretsiz ve Yasal Windows 10 a Yukseltme

Daha önceki kullanmış olduğunuz işletim sisteminiz Windows 7 ve ya 8 orjinal lisanslı ya da lisanssız hepsini Windows 10 a yükseltebilirsiniz.
Windows eskisi gibi güncelleme gelsin onu bulsun diye artık uğraşmıyor.Biz gidip güncellemeyi buluyoruz.Bize sunduğu Microsoftun kendine ait orjinal küçük bir program yardımı ile.Programın ismi MediaCreationTool1809.


Yukarıda paylamış olduğum bu program ile artık rahatlıkla Windows 10 yükseltmemizi yapıyoruz.Orjinal lisanslı ise zaten sorun yok ama lisanssız bir windows işletim sistemi kullanıyorsanız tabiki yine lisans aramak zorundasınız.

Herhangi bir nedensen dolayı bilgisayarınızı sıfırladınız ve ilk kullandığınız 7 ve ya 8 sürümüne geri ilk once windows updateden bize bildirilen güncellemeleri yapıyoruz.Hata verdiği güncellemeler olursa yüklemeye uğraşmayın geçin.Güncellemeler bitince de programı indirip Windows 10 a Yükseltmeye başlayın.


YÜKSELTME İŞLEMİ

İşlem öncesi bilmemiz gerekenler

Başlat  >>> Denetim Masası >>> Sistem yollarını izleyerek bilgisayarımızın temel özellikleri sayfasını açıyoruz.

1 - Windows sürümü 


2 - Sistem Türü


Bu iki özelliği öğreniyoruz ve işleme başlıyoruz.


ilk önce programı indiriyoruz ardından kurma işlemine başlıyoruz.Windows 10 a yükseltme işlemi 1 - 2 saat gibi bir süre alıyor.


Burada bilgisayarımıza mı yükleyeceğimiz ve ya yedek mi alacağımız soruluyor.Yükleyecek ise ilk seçenek olan Bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneğini seçip ileri diyoruz.


Önümüze Microsoft yazılım lisans sözleşmesi sayfası açılıyor kabul et diyoruz ve ilerliyoruz.Bilgisayar yüklemeye yapmak için hazırlık yapıyor uyarısı geliyor.


1 - Bu kısım önemli!! ilk sırada Dil seçimi Türkçe seçiyoruz.
2 - Sürün seçimi var ilk işleme başlarken iki tane bilmemiz gereken var demiştik bu ilk olanı hangi sürümü kullanıyorsak onu yazacağız.Windows 10 pro ve ya Single Language ya da diğer windows sürümlerinden sizin PC  de hangisi yazıyorsa onu seçiyoruz.
3 - Mimari dediği de yine ilk baştaki uyarımızda söylediğimiz sistem türü.Bende 64 bit işletim sistemi mevcut.Sizdeki de 32 ve ya 64 hangisi ise onu seçeceksiniz.
Hiç bir bilgiye sahip değilseniz de Bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan tikini tıklayıp kontrol edip doğruysa ileri diyeceksiniz.


Bu sayfada güncelleştirmeleri indir ve yükle seçeneği olan ilk seçeneği işaretliyoruz ve ileri diyoruz.Güncelleştirmeleri yükle demezsek daha sonra canımızı sıkabilir.


Bu sayfada bir şey yapmıyoruz alttaki butondan Yükle seçeneğini seçip devam ediyoruz.


Önümüze bu sayfa açılıyor burada ilk sırada bulunan Kişisel dosyalarımı , Uygulamalarımı ve Windows ayarlarımı sakla seçeneğine tıklayıp alttaki butondan ileri diyoruz.Ve işlem bu kadar bir süre sonra windows 10 olarak bilgisayarımızı başlatılıyor.Birkaç kişisel ayar yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.Güle güle kullanın....

Bütün işlemler bittikten sonra yine işimiz driverleri güncellemeye kalıyor.Cünkü eski driver bilgisayarımızın kapasitesini düşürür ve yavaşlatır.

Driver Booster indir



Yorum Gönder

0 Yorumlar