Eset Nod32 Mobile Security & Antivirus 2019 Free Activation Key

Eset Nod32 Android Mobile Security Android 2019 Free Activation Key Ucretsiz aktivasyon


Eset Nod32 Mobile Security 2019

Eset Nod32 Mobile Security üstün koruması sayesinde cep telefonunuzu güvenle kullanmanızı sağlar.Virüs, Truva atı, fidye yazılımları ve diğer kötü yazılımlara karşı korur,Hassas kişisel bilgilerinizi şifreler ikinci kişilerin eline geçmesine izin vermez.Hırsızlığa karşı cihazınızı koruyarak bulunmasını sağlar.


Eset Nod32 Mobile Security Özellikleri

Gerçek Zamanlı Tarama : Yüklenen dosyaların ve yüklü uygulamaların kötü amaçlı yazılımlara karşı otomatik olarak taranmasını sağlar.Virüs, truva atı ve fidye yazılımı dahil çevrim içi ve çevrim dışı tehditlere karşı iyi bir koruma sağlar.
isteğe Bağlı Tarama : isteğe bağlı olarak internet bağlantısı olmadan da mobile cihazınızda tarama yaptırabilirsiniz.Arka planda sessizce çalışır tarama işlemini gerçekleştirir.
Eset Live Grid : Bulut içi teknoloji toplama özelliğini kullanarak yeni ortaya çıkan tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.
USB on-the-go Scanner : Her akıllı telefonun kötü amaçlı yazılımlara erişmesini önlemek için öncelikle bağlı olduğu usb aygıtları kontrol eder.
Kimlik Avı Koruması : Hassas kişisel bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan kötü amaçlı web sitelerine karşı korur.Kullanıcı adı, şifreler, kredi kartı bilgileri gibi...
Uygulama izinleri : Akıllı telefonunuzda ve ya tabletinizde hangi uygulamaların hangi bilgilere erişeceğini gösterir ve izler.
Zamanlanmış Tarama : Uygun zamanlarda belirlediğiniz saatlerde cihazınızın güvenlik taraması yapması için ayarlayabilirsiniz.
Uygulama Kilidi : Uygulamalarınızı yetkisiz erişime karşı güvende tutar.Ek kimlik doğrulaması gerektiğinde kilit altına alarak yetkisiz erişime kapatır.
Otomatik Güncelleme: Virüs veri tabanını otomatik güncellenmesini sağlar.
Ev Ağı koruması : Ev ağınızı kolayca ve güvenle izlemenizi sağlar.Ev ağınıza bağlı tüm cihazlar belirlenir ve güvenlik açıkları için kontrol edilir.Parola gücü kontrol edilir ve açık portlar analiz edilir.


Sistem Gereksinimleri

Android 4.0 ve üstü

Device RAM 512 MB 

Dokunmatik ekran (minimum 240x320px) 

İşlemci: 500+ MHz ARM7+ 

İnternet bağlantısı

Çift SIM ve köklü cihazlar desteklenmez. (Örneğin, Anti-Theft ve SMS & Arama Filtresi) bazı özellikler arama ve mesajlaşma desteklemeyen tabletlerde mevcut değildir.





Eset Nod32 Mobile Security & Antivirüs

 VND8-W333-7AB3-3V52-RN7C

 DEAS-W33H-C4V4-4C8V-FJM4

BACG-XNAR-T7FM-6UBC-SFG3

DEAS-W33H-CNRS-SXXX-NXN8

Yorum Gönder

0 Yorumlar