Avast Mobile Security Antivirus 2019 Free indir DownLoad

Avast Mobile Security Android güvenliği için Antivirüs programı 2019 Ucretsiz indir


Avast Mobile Security Antivirus 2019

Avast Mobile Security dünyada birçok insanın tercih ettiği android cihazlarını virüslere karşı koruma amaçlı kullandığı mobile programdır.

Kötü amaçlı yazılım bulaşmış uygulamalar android cihaza indirildiğinde uyarı alarak cihazınızı koruyun.E-posta , kötü amaçlı yazılım barındıran internet siteleri , ve ya sms uygulamalarından gelebilecek kimlik avı saldırılarına karşı cihazınızı emniyete alır.

Avast Mobile Security Uygulamaları

& Antivirus motoru  & Uygulama kilidi
& Çağrı engelleyici  & Anti-Theft        
        & Fotoğraf kasası  & VPN ( Sanal ağ )         
 & Güç tasarrufu  & Gizlilik izinleri
& Güvenlik duvarı  & Ram takviyesi
& Gereksiz dosya temizleyici
& Web kalkanı  &Wi-fi güvenliği
& Wi-fi hız testi

Avast Mobile Security Program Özellikleri

Antivirüs motoru : Virüsler, casus yazılım, truva atı ve daha birçok kötü amaçlı yazılımlara karşı otomatik olarak tarama yapar.Web, dosya ve uygulama taramasıyla tam mobil koruma sağlar.
Uygulama öngörüleri : Cihazınızda ki uygulamalara ne kadar zaman harcadığınızı gösterir ve telefon kullanımında kontrolü ele almanızı sağlar.
Gereksiz dosya temizleyici : Daha fazla boş alan için gereksiz verileri , önemsiz dosyaları , sistem önbelleklerini , galeri küçük resimlerini , yükleme dosya kalıntılarını anında temizler.
Fotoğraf kasası : pin kodu, parmak izi ve ya desen parolası kullanarak fotoğraflarınızı koruyun.Kasaya taşındıktan sonra fotoğraflarınız şifrelenir ve buna yalnızca siz erişebilirsiniz.
Çağrı engelleyici : İstenmeyen çağrıların sizi sinir etmesine izin vermeyin.istenmeyen çağrıları otomatik olarak engelleyin kara listeye alın.
Web kalkanı : Kötü amaçlı yazılım bulaşmış bağlantıları, reklam ve casus yazılımları internette güvenli bir şekilde gezinmek için engeller.Ayrıca yanlış yazılmış url adreslerini sıkıntıya sebeb olmaması için düzeltir.
Wi-fi güvenliği : Halka açık wi-fi ağlarını kullanırken korunmanızı sağlar.Heryerde güvenlik bir şekilde internette gezinin , ödeme işlemlerinizi gerçekleştirin.
Güç tasarrufu : Wi-fi, veri senkronizasyonu, bloototh, ekran ayarları gibi pil tüketen ayarları düzenleyerek cihazınızın pil tüketimini azaltır.




Yorum Gönder

0 Yorumlar