Windows için En iyi Virüsten Koruma Yazılımı (Ev Kullanıcıları için 2018)



Merhaba Arkadaşlar ;

Dosyalarınızı ve kişisel verilerinizi bilgisayar korsanlarından korumak istiyorsanız, bilgisayarınızı virüslerden ve kötü amaçlı yazılımlardan korumak çok önemlidir. Sorun şu ki, hangi virüsten koruma yazılımı Windows 10 için en iyisidir? AVTest , Ev kullanıcıları için antivirüs yazılımı testinin bulgularını yayınladı ve sonuçlar şaşırtıcı.

Windows Ev Kullanıcıları için en iyi Antivirüs Yazılımı


windows-antivirüs-yazılım-ev-kullanıcıları-2018

Tam koruma derecesi 6 olan Antivirüs Yazılımı:
  • Avira
  • bitdefender
  • BullGuard
  • Kaspersky
  • eScan
  • Norton
Yukarıdaki listeden her bir virüsten koruma programı, tüm bu primleri satın almak için paranızın varsa, o zaman, hemen hemen sağda devam edin, bu nedenle, tüm 6 puanları tahta boyunca. Ancak, parayı karşılayamıyorsanız, Windows Defender ve Avast Free Antivirüs, iş için mükemmeldir çünkü uzak değillerdir.


Her Windows 10 Bilgisayarı, Windows Defender ile birlikte varsayılan Antivirüs programı olarak gelir ve AVTest'te ki kişilerin son değerlendirmelerine göre, Windows Defender hiç de kötü değildir. Koruma açısından, ürün maksimum 6,5 üzerinden 5 puan kazanılır. Performans tarafında, buradaki değer 5,5'tir. Kullanılabilirlik söz konusu olduğunda tam 6 yıldız alır.

Açıkçası, bu yazılım eski günlerden beri uzun bir yol kat etti. Microsoft, Windows Defender'ı bilgisayarınızın tüm ömrü boyunca varsayılan koruyucunuz olmaktan daha fazla bir araç haline getirmek için kesinlikle harika bir iş çıkarmıştır.

Zaman zaman, milletlerin Antivirüs programlarına tekrar para harcamak zorunda kalmayacağından şüpheleniyoruz çünkü ücretsiz seçenekler yavaş yavaş iyi oluyor. Ev kullanıcıları rüyayı yaşadıklarında sadece kurumsal işletmeler para atmak zorunda kalabilir.


Şimdi, en son AVTest değerlendirmesinin 2018 Ekim ayında gerçekleştiğine dikkat edilmelidir. Satıcılar ürünlerini geliştirmeye devam ettikçe, önümüzdeki aylarda hangi değişikliklerin olacağını görmek ilginç olmalıdır.

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵
signature-fonts

Yorum Gönder

0 Yorumlar