CoinEx Kripto para Borsası Gelir Elde Et

CoinEx Kripto para borsası gerçekten çok değerlenecek bir borsadır Cet adında kendi tokeni vardır bu token neden çok değerlenecek ve bu borsa neden sağlam bir borsadır onu anlatacağım.
Öncelikle CoinEx de elinizde tuttuğunuz cet e orantılı günlük cet tokeni alırsınız peki bu token nerden gelmektedir. Aslında şöyle oluyor borsada günlük 200 bin btc  hacim oluyor bunun binde 1 ini borsa kendi komisyon kesmektedir bu komisyonun %80 inini bizlere cet tutanlara orantılı dağıtmaktadır o gün tradeden 200 btc kar ettilerse 160 bitcoin bizlere gelmektedir. Peki insanlar neden bu borsada trade  yapsınlar neden hacim yüksek olsun derseniz ordada güzel bir döngü bulunmakta Trade yaparken binde 1 komisyon veriyorsunuz ama bunun yarısı yani binde 0,5 i size cet olarak geri dönüyor markette bir mining olayı var mining artarsa yani hacim artarsa zorluk artıyor. O yüzden bu borsanın hacmi ucacak ve bir çok trader bu borsaya gececektir. Hem mining ile cet kazanacaklar hem tuttukları cet kadar ödül alacaklar hemde trade ile bir kazanç sağlayacaklar bu borsada şuanda bir çok kampanya oluyor.
Bu borsaya geçmenizi Cet mining yapmanızı tavsiye ederim hem trade yapın hem mining. Bitcoinlerinizi artırın. Bu arada Bu %80 hediye 6 aylıkmıs sadece her gün veriliyor 6 ay sonra ayda bir verilcekmiş oran ne olur bilemem.
Birde ref kazancı var komisyonun %20 si
Referanslı link veriyorum https://www.coinex.com/account/signup?refer_code=apzb8

coinex mining, cet mining, bitcoin mining.

Yorum Gönder

0 Yorumlar