Chp İnce Hastalığı Yenebilecek midir?

Chp İnce Hastalığı Yenebilecek midir?
 CHP, yakalanmış olduğu İNCE hastalıktan bir türlü kurtulamıyor.

İNCE hastalık, CHP'yi bırakmaya hiç niyetli değil. Bir ara ortadan kaybolur gibi oluyorsa da, CHP devamlı aklında, özellikle seçimler sonrası dönemlerde ben buradayım diyerek ortalığa çıkıveriyor.

CHP yönetimi; en son, Muharrem İNCE etkin maddeli “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” isimli son derece etkili bir antibiyotik tedavisine başlasa da, bu antibiyotik de maalesef olumlu etkisini gösteremedi, ilk tur antibiyotik tedavisi, bu İNCE hastalığa hiç etkili olamadığı için,
” Cumhurbaşkanlığı adaylığı” antibiyotik tedavisinin  ikinci turuna ihtiyaç kalmadı.

Bu başarısızlığa rağmen, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” antibiyotiğinin etkin maddesi Muharrem İNCE sahneye çıkarak, CHP'nin yakalandığı  bugüne kadar önlenemeyen İNCE hastalığı ancak ben tedavi edebilirim ve CHP'yi bu İNCE hastalık belasından ben kurtarabilirim iddiasıyla, mevcut CHP yönetimine meydan okuyarak, olağanüstü kurultay çağrıları yapmaya başladı.

Aslında, CHP'nin uyguladığı “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” antibiyotik tedavisinin etkin maddesi, bu İNCE isimli CHP milletvekilinin ta kendisiydi.

Maalesef hastalığa %30 gibi bir iyileştirme sağladı ama, CHP'nin bu seçim kazanamama İNCE hastalığından kurtulabilmesi için, bu oran asla yeterli değildi.

“Cumhurbaşkanlığı adaylığı” antibiyotiğinin etkin maddesi İNCE; bu başarısızlığına rağmen, partiyi bu hastalıktan kurtarması için yıllarca denenmiş bulunan Kemal KILIÇDAROĞLU etkin maddeli önceki antibiyotik tedavisine göre, sekiz puanlık bir iyileştirme sağladığının egosuyla, İNCE etkin maddeli antibiyotik tedavisine devam edilmesi için, olağanüstü Kurultay’dan onay alınmasını ısrarla talep etmekte ve bu nedenle, teşekkür bahanesiyle, il il dolaşmaktadır.

 CHP'nin İNCE hastalığının tedavisinde kullanılmakta olan  KILIÇDAROĞLU etkin maddeli antibiyotiğin, çok kötü bir taktik  hata yaparak, kendisinin yapmakta olduğu tedaviye bir süreliğine ara verip, İNCE etkin maddeli “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” isimli antibiyotiğe imkan tanıması, CHP'nin İNCE Hastalığının tedavisinde, belki de KILIÇDAROĞLU etkin maddeli antibiyotiğin tamamen bırakılarak, yerine İNCE etkin maddeli antibiyotik tedavisinin sürdürülmeye devam edilmesi sonucunu doğuracaktır.

İNCE etkin maddeli “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” isimli antibiyotik, şunu çok iyi bilmelidir ki; CHP'nin İNCE hastalığının tedavisinde etkili olduğu %30 luk iyileştirme ile KILIÇDAROĞLU etkin maddeli antibiyotiğin sağladığı %22'lik iyileştirme arasında hiçbir fark yoktur. Al birini vur ötekine.

KILIÇDAROĞLU etkin maddeli antibiyotik; demokrasi adına, çok istekli, yardım sever ve merhametli olduğu için, tedavi etkisinin bir bölümünü, seçim öncesinde, İYİ Partinin yakalandığı seçimlere katılamama hastalığının tedavisine harcadı, bir bölümünü de, HDP'nin yakalandığı  baraj altında kalma hastalığının tedavisi için harcayınca, azalan tedavi gücü, ancak %22 lerde kalabildi. İNCE etkin maddeli antibiyotik şunu da asla unutmamalıdır, CHP için sağladığı %30 luk tedavi payının içinde; CHP'nin hastalığının tedavisinde yıllarca kullanılan KILIÇDAROĞLU etkin maddeli önceki antibiyotiğin etkileri de oldukça fazladır.%30 oranındaki tedavi; tümüyle İNCE etkin maddeli antibiyotiğin eseri değildir.

Bize sorarsanız, CHP'nin yakalandığı İNCE hastalık, artık çok müzminleşmiş, kronik bir hal almış ve  antibiyotik tedavisine cevap verme aşamasını çoktan geride bırakmıştır.

Artık, daha fazla vakit kaybına neden olmadan, tek bir partilinin etkin maddesini oluşturduğu antibiyotik tedavisi bırakılmalı, deneyimli kişilerden oluşan geniş bir uzman ekibin öncülüğünde, kök hücre tedavisi gibi, çok köklü tedavi yöntemleri uygulanmalıdır. Aksi halde, İNCE hastalığa yakalanan CHP'nin yoğun bakımdan çıkması asla mümkün değildir.

Güner Yiğitbaşı

06/07/2018
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

0 Yorumlar