Link Kısaltarak Para Kazanma 2018

Link Kısaltarak Para Kazanma


Link Kısaltarak Para Kazanma 2018

Link Kısaltarak Para Kazanma yöntemini çoğu arkadaşımız biliyordur fakat bu yöntem ile para kazanıldığını bilip de hangi link kısaltma servisinin daha çok kazandırdığını çoğu arkadaşımız bilmiyor. Bu yazımızda sizlere bir para kazanma yöntemi olan link kısaltarak para kazanma yöntemini ve hangi link kısaltma servisinin çok kazandırdığını anlatacağım.

Link Nasıl Kısaltılır ?

İnternet üzerinde link kısaltmaya yarayan bir çok site mevcut. Bu sitelere gidip kısaltmak istediğimiz linki gereken bölüme yapıştırdıktan sonra linki kısalt seçeneğini seçiyoruz, kısaltma işlemi tamamlandığında yazdığımız linkin kısaltılmış hali karşımıza gelecek. Ve link kısaltma işlemini başarılı bir şekilde yapmış olacağız.

Link Kısaltmanın Mantığı Nedir ?


Link kısaltmanın mantığını şu şekilde açıklayabiliriz; kişiler sizin iş birliği halinde olduğunuz link kısaltma servisinden kısalttığınız linke tıklayacaklar, çalıştığınız firmanın belirlediği süre geçtikten sonra açılan “Reklamı Geç”, yabancı bir link kısaltma firmasıyla çalışıyorsanız “Skip Ad” butonuna basıldığı taktirde sizin kısaltma işlemi yapmadan önceki gerçek linke ulaşmalarıdır. Bu link kısaltma siteleri nerden kazanıyor diye kafanızda soru işareti meydana gelebilir bu olayı da şu şekilde açıklayabiliriz, kullanıcılar asıl linke ulaşmak için (siteye göre 5 10 sn) bekliyorlar o süre içinde sitede bulunan reklam gösterimleri oluyor link kısaltma servisleri de bu gösterimlerden tıklamalardan kazanıyorlar.

Her Link Kısaltma Servisi Para Kazandırır Mı ?

Her link kısaltma servisi para kazandırmaz arkadaşlar. Bazı link kısaltma servislerinin amacı sadece uzun linkin kısaltılması bazılarının amacı ise link kısaltma esnasında reklam gösterimi veya tıklanma. Örnek olarak Google tarafından yapılmış olan https://goo.gl sitesi de link kısaltma işlemi yapmaktadır. Fakat goo.gl servisi kısaltılan linklerde reklam yayınlamıyor ve dolayısıyla kısaltılan linkler için herhangi bir ödeme yapmıyor. Bu noktada yine reklam yayını yapan ve ödeme yapan bir çok site var bu siteleri çok iyi araştırıp kullanmalısınız çünkü çoğu site ya ödeme yapmıyor ya da sayımları yalan yanlış yapıyor ve size az bir ödeme yapıyor.

Hangi Link Kısaltma Sitesi En Çok Kazandırır ?

Ben kendimin de kullandığı en çok kazandıran ve güvenilir olan ve ödeme yapan sitesini öneriyorum. üye olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz!
Site hakkında bilgi verelim; ödemeler dolar cinsinden ve direk banka hesabınıza yapılıyor herhangi bir aracı firmaya para kaptırmıyorsunuz. Ödeme zamanı ise haftalık bu yönü çok büyük bir artısı haftalarca aylarca ödeme beklemiyorsunuz. Ama tabi ki bir ödeme alt limiti var bu alt limit ise 10$. Ödemeler her haftanın cuma günü alt limiti geçmiş kullanıcılara yapılıyor.

Benim sizlere link kısaltma sitesi olarak önerim hem en çok kazandıran ve ayrıca güvenilir olan sitesi arkadaşlar. Yine sizler dilediğiniz link kısaltma servisini kullanabilirsiniz fakat kullanmaya başlamadan önce kullanıcı yorumu vs. araştırmalar yapın sonradan mağdur olmayın.



Güvenilir olan sistem


Aşağıdaki vereceğim linkten sisteme üye olabilirsiniz. 5 dolar ı geçtiğiniz zaman ödeme alabilirsniz ödemeyi ister papara üzerinden isterseniz banka hesabınıza havale ile alabilirsiniz. 

Üye Olmak İçin Tıkla

Yorum Gönder

0 Yorumlar