Emsisoft Anti-Malware 2018 Pro License Code

Emsisoft Anti-Malware zararlı yazılım önleme programı


Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-Malware aynen Malware Fighter benzeri zararlı yazılım önleme programıdır.Tek bir tıklama ile bilgisayarınızı tarar varsa zararlı yazılımları bulur ve karantinaya alır zararlı yazılımın bilgisayarınıza bir daha zarar vermesini engeller.
Program içinde bulunan Gezinme koruması , Dosya koruması , Davranış engelleyici , Anti fidye yazılımı , Malware taraması ve daha bir çok özelliği ile Emsisoft Malware Fighter bilgisayarınızda bulunmasını isteyeceğiniz bir koruma programıdır.

Emsisoft Anti-Malware Program Özellikleri

  • Sörf Koruması Gezindiğiniz internet sayfalarından bilgisayarınıza casus yazılımların bulaşmasına izin vermez.Gezinirken bilgisayarınızı korur.
  • Gerçek Zamanlı Dosya Koruması indirilen ya da değiştirilen dosyaları zararlı yazılımlara karşı hızlı bir şekilde tarar.
  • Davranış Denetleyici sürekli aktif programları gözlem altına alır ve herhangi bir şekilde sorun tespit ettiğinde haber verir.
  • Anti Ransonware size özel program ve dosyalarınızı zararlı yazılımlar tarafından şifrelemeye karşı engeller.
  • Çift Motorlu tarayıcı Yalnızca Anti-Malware ve Antivirus teknolojisi kullanmakla kalmaz aynı zamanda tarayıcıların verimli kombinasyonu sayesinde daha hızlı tarama yapar.




Emsisoft Anti-Malware

PIV-HIF-ZIS-538
FIB-PIN-DIM-286
XOV-GEG-NEK-268
CER-BEB-GOS-322
BAP-BOK-VOM-465
DEK-BEP-DAB-457
MEZ-KAP-NOP-374
XIM-TEM-GIR-657
VIC-GEC-XOS-527
FEM-PET-KIN-265
PAX-DAD-DIT-628 
HOM-WAZ-SER-224
CAV-HOB-BIK-557
NON-HOB-NOB-527
DOV-SOM-KAZ-386
CIP-SAC-BAF-223
TOD-MAV-KAS-267
FEF-TIN-SAK-355
KEV-TAP-NAV-623


Yorum Gönder

0 Yorumlar