WCEX token Dijital Para Borsası

Bitcoin ile hayatımıza giren yeni teknolojiler yeni pazarlar ortaya koymuştur dijital para borsaları.
Bu tokende yeni bir borsanın tokenidir. Aslında borsanın sözleşmesidir. Elinizde ne kadar çok token varsa o kadar çok borsanın işlem ücretinden kazandığı paraların yüzde 20 sini token tutanlara verecek olmasıdır wcex ilerde çok değerlenecektir çünkü hayatımıza yerleşecek olan kripto para piyasasının bir çoğunu bu borsa tutacaktır. ve token değerlenecektirç bu borsanın tutmasının sebebi ise 20 kat hızlı 20 kat ucuz ve %20 kar dağıtımı yapacak olmasıdır.
refli link veriyorum kayıt olan herkese 50 token verecektir mail doğrulamayı unutmayınız. Refli %15 bonus var.
https://ico.wcex.co/?ref=NOthuCW
40 gün sonra açılacak borsa da yerinizi alın refli kazanç var satın alımlarda daha çok vermekte.
Şimdi size kripto para piyasasından bahsedeyim şuan olduka küçük olan bu piyasa bin kat büyüyük dünya borsalarına yetişecektir o zaman tokenin değerini siz düşünün.
Şu an 2018 ocak ta kripto para borsaları günde 50 milyar dolar dönmektedir işlem ücretleri binde 3 gibi bir şey olduğunu düşünürsek 150 milyar dolar eder borsaların cebine attığı paradır bu bunun yüzde 20 sini bithump elinde tutmaktadır. WCEX in bu payı eline alağını garanti edersek sebebi ucuz hızlı ve kar dağılımı dır. 150 milyar dolar kazanç günlük yıl 2020 de bin kat artınca artık siz hesap edin burda elinizde tutacağınız tokenin önemi vardır asla satmayın. Hatta alın.
20 dil 177 ülke desteği vardır şimdiden 1.3 milyon üye vardır.
tükçe white paper olması süper buyrun https://ico.wcex.co/whitepaper?lang=tr

borsa hacmi kaynak https://coinmarketcap.com/charts/
wcex token kaynak https://ico.wcex.co/whitepaper?lang=tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar