WhatsApp'a 4 Yeni Özellik Geliyor

Yeni güncellemelerle birlikte WhatsApp'a 4 yeni özellik gelecek. Bu 4 yeni özelliğin ne olduğuna bakalım.

WhatsApp tarafından kullanıcılar için yeni yeni özellikler geliştiriliyor ve bu özellikler zaman zaman güncellemelerle birlikte kullanıma sunuluyor. Gelen bilgilere göre yeni gelecek güncellemelerle birlikte WhatsApp'a 4 yeni özellik gelecek. Bu 4 özelliği inceleyelim.


1) Şu anda  WhatsApp'ta engellenmiş bir kişinin engelini kaldırmak için Gizlilik bölümünden Engellenenler listesine girip engeli kaldırmak gerekiyor. Yeni özellik ile birlikte artık kullanıcının profiline basılı tutarak 'Engeli Kaldır' seçeneğine tıklamak yeterli olacak.

2) WhatsApp'ın iOS sürümlerinde geçerli olan bir grubun davet bağlantısını paylaşarak gruba diğer kullanıcıları davet etme özelliği yeni güncellemelerle birlikte artık Android sürümlere de gelecek.

3) WhatsApp sorun bildirme için telefonu sallamak yeterli olacak.

4) Bir WhatsApp grubundaki yönetici yeni güncellemelerle birlikte artık gruptaki diğer kullanıcıların da yönetici olmadan grubun bazı bilgilerini değiştirmesine izin verebilecek. Yani bir gruptaki kullanıcılar yönetici olmadıkları halde grubun bilgilerini değiştirebilecekler.

Bu yeni özelliklerin hepsi tek bir güncelleme ile gelmeyebilir. Ancak önümüzdeki WhatsApp güncellemeleri ile birlikte bu özellikler bir bir kullanıma sunulacak.


Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.

Yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar