Instagram Planlı Paylaşım Yapma



Sosyal Medyanın en önemli araçlarının birçoğunda planlama özelliği en önemli özelliklerden bir tanesidir. Örneğin, aktif bir facebook sayfanız var ve sürekli paylaşım yapılması gerekiyor. İşte burada planlamalar devreye giriyor. Çünkü her saat başı paylaşım yaptığınız bir sayfada her saat başı paylaşım yapmakla uğraşamazsınız facebook burada sayfa yöneticileri için planlama özelliğini sisteme entegre etmiş durumda. Ancak twitter, instagram gibi sosyal medya uygulamaları direk olarak planlama yapma özelliği sunmuyor. Yine de twitter üzerinde direk olarak planlama yapamasak bile Twuffer, Tweetdeck ve Hootsuite gibi sistemler gayet basit bir biçimde planlama yapmamıza olanak sağlıyor. Ancak instagramda planlama yapmak daha karmaşık bir görünüm arz ediyor.

Bilgisayarda instagramı kullanmak elbette mümkün ancak planlama yaparak kullanmak için daha farklı bir yöntem izlememiz gerekiyor. Çok küçük bir uygulama yardımıyla hem bilgisayardan instagramda fotoğraf paylaşma sorunumuzu çözmüş oluyoruz, hem de instagram planlı paylaşım yapmayı görmüş oluyoruz.
Instagram son dönemde kişisel hesapların yanısıra küçük işletmeler içinde büyük bir satış kaynağı olmuş durumda. Artık dışarı çıktığımızda gördüğümüz herhangi bir bijuteri işletmesi ya da giyim mağazasının instagram hesabı ve bir çok takipçisi bulunmakta. Bu elbette küçük işletmelerin işlerini geliştiren ve çok kolay bir şekilde reklamını yapabildiği bir sistem. Tabi bu sistemi sosyal medya ile çok uğraşmayan kişiler hemen kavrayamayacaktır.
Telefon ve tablet üzerinden değil de instagram hesabını bilgisayar üzerinden takip etmek ve yönetmek isteyen kişi ve instagram işletme hesabı sahipleri instagramı bilgisayardan kullanmak isteyebilirler. Bunun için  Gramblr  sitesine giriyoruz ve programımızı indiriyoruz.


Programın genel görünümü bu şekilde sürükle bırak mantığıyla da çalışan programımıza resmimizi bilgisayardan atıp paylaşıyoruz.
Programın çok güzel bir özelliği daha var. Instagram beğeni arttırma senkronizasyonu bulunan programda her attığınız resim için otomatik beğeni yapması programın büyük bir artısı. Ancak öncelikle program içinde bulunan puan sistemini kullanmanız gerekmekte. Instagramda ana hesabınızın yanına bir hesap daha oluşturun. Bu ikinci hesapla gramblr programında sürekli beğeni yaparak puan kasın ve ana hesabınızdaki resimlere beğeni arttırma işlemini uygulayın. İşte bu kadar basit. Bu yöntemle instagram hesabınızdaki gönderilere gerçek kişiler tarafından beğeni işlemi uygulanmış oluyor.
Sosyal medya için esasında sırf görüntü olsun diye takipçi kasmak ve beğeni artırmak organik yöntemlere göre daha kıt bir seçenek. Ancak oldukça büyük hesaplar birazda bu görüntüden kazanmaktalar. Sosyal medya yönetimi zor görünse bile gerekli yardımcı uygulamalar sayesinde bu işlemi kolaylaştırabilirsiniz. Bu konuyla alakalı Sosyal Medya Yönetiminizi Kolaylaştırın yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar