WhatsApp Gönderilen Mesaj Nasıl Geri Alınır?

WhatsApp'a gönderilen mesajı geri alma özelliği geldi. Peki WhatsApp'ta gönderilen mesaj nasıl geri alınır bakalım.


2 hafta önce WhatsApp'ta gönderilen mesajların geri alınması özelliğinin yakında gelebileceğini duyurmuştum. 'WhatsApp Gönderilen Mesajı Silme' başlıklı o yazımı üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Beklenen bu özellik sonunda WhatsApp'a geldi.


WhatsApp kullanıcılarının yıllardır en çok istediği özellik gönderilen mesajları karşı taraf görmeden mesajı geri alma özelliği. Sonunda WhatsApp kullanıcılarının bu talebini yerine getirdi. Ancak şu an için bu özellik sadece bazı kullanıcılarda aktif. Bir sonraki güncellemede ise tüm kullanıcıları da kapsayacak. Peki WhatsApp'ta gönderilen mesaj nasıl geri alınır?

WhatsApp'ta gönderdiğiniz mesajı geri almak için mesaja basılı tuttuğunuzda 'Geri Al' seçeneği olacak. 'Geri Al' diyerek mesajı karşı taraf görmeden silebilirsiniz. Fakat hemen silemezseniz karşı tarafın görmesine de engel olamazsınız. Ayrıca gönderdiğiniz mesajı sildiğinizde karşı tarafta o mesajın yerinde 'Bu mesaj geri alındı' yazısı görülecek. Yani karşı taraf gönderdiğiniz mesajı sildiğinizi anlayacak.


Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.

Yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar