Twitter Oto Retweet Yapmak



Twitter'da bir hesabı ya da birden fazla hesabı oto retweet yapmak oldukça kolay. Bununla alakalı bir yöntem paylaşacağım. Bu yöntemi uygulamak sizlere kalmış bir şey öncelikle şunu belirtmeliyiz ki twitter bu tarz uygulamaları desteklemiyor kullananlara da tavsiye etmiyor. Hatta öyle ki bazen işi abartan ve sürekli oto retweet yapıp hareketsiz kalan kişilerin hesabını kilitliyor ve mobil doğrulama istiyor.
Bu yazıda vereceğimiz site oldukça faydalı sosyal medya araçlarından oluşuyor. Bu araçlarla bir sosyal medya hesabını diğerine bağlamak, sosyal medya hesaplarında otomatik işlem yapmak gibi pek çok özellik bulabilirsiniz. Bunlara applet deniyor ve her applet kendi içerisinde farklı görevler üstleniyor.

1.Adım: Öncelikle bahsettiğimiz IFTTT sitesine giderek bir hesap oluşturalım ya da mevcut Google ve Facebook hesabıyla giriş yapalım.

2.Adım: Sitemize giriş sağladık. Karşımıza yüzlerce applet denilen sosyal medya bağlantılarını veya aktivitelerini sağlayan yararlı araçlar çıktı. Bunların arasından Twitter otoretweet aracını bulmak için  sırasıyla Search > retweet > Auto retweets from Biblewords diyoruz ve bu applet bağlantısını tıklıyoruz. Ya da direk olarak bu linke tıklayarak geçerli appleti açabilirsiniz.

3.Adım: Oto-retweet uygulamamız açıldı. Resimde görüldüğü gibi Turn On tıklıyoruz ve uygulamayı aktif ediyoruz.

4.Adım: Okla gösterilen kısma twitter'da retweet yapmak istediğiniz hesabın kullanıcı adını giriyorsunuz.

Save'e tıkladığınız zaman bir süre bekleyin. Artık twitter hesabınız, siz online değilken bile istediğiniz hesabı otomatik retweet yapacaktır. Bu yöntemle twitter üzerinde oldukça aktif hesaplar oluşturabilir. Mevcut twitter hesaplarınız arasında koordinasyon sağlayabilir ve tüm hesaplarınızı birbiriyle retweet yaptırabilirsiniz. Örneğin iki hesabınız var birisi kendi hesabınız diğeri yedek hesabınız. Ana hesabınızı retweet yapmak istiyorsunuz. Yedek hesabınızla bu yöntemi uygulayın ve artık yedek hesabınıza hiç giriş yapmadan ana hesabınızda attığınız bütün tweetleri retweet etmeye başlayın.
Sosyal medya üzerine hiçbir yerde bulamayacağınız bu tarz güncel konuları bulabileceğiniz blogumuzu takip etmeye devam edin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar