Uphill Rush V0.84.0 Mod APK – Para Hilesi İndir


Açıklamalar
Uphill Rush v0.84.0 PARA HİLELİ APK, Android platformuna yeni giriş yapmasına rağmen kısa süre içinde popüler olan yapımcılığını Spil Games stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz su kaydırağı merkezinde engelli yollarda ilerleyerek puanları toplamaktır. Uphill Rush içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm karakterleri ve araçları kullanıma açabilirsiniz, istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Zorlu görevler, bitmek bilmeyen yollar, yüksek tepeler ve dahası sizleri bekliyor… Uphill Rush v0.84.0 sürümünde hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Uphill Rush Play Store’da erken erişim aşamasındadır.
Kurulumu
Uphill Rush v0.84.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Uphill Rush 0.84.0 para hile apk : oyun içinde paranız sıfır “0” olsa dahi dilediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz.

Uphill Rush 0.84.0 elmas hile apk : oyun içinde elmas miktarınız sıfır “0” olsa dahi dilediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz.
İndirmeler Hakkında
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır. 

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxxx.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.
Oyundan Görüntüler


Yorum Gönder

0 Yorumlar