Internet Download Manager IDM Full + Crack İndir

TeknoWin'de paylaştığımız dosyalar veya .exe'ler tamamen virüssüz ve güvenlidir. Paylaşımlarımızda Virüs Total Sonuçlarınıda eklemekdeyiz. Bu konuyu kısaca anlattım bu program hakkında hiç bilginiz yoksa bu programı detaylıca anlatdığımız Internet Download Manager IDM Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım Kullanımı Bu konumuzu inceleyin.
Not : Dosyanın Rar Şifresi: teknoowin.blogspot.com.tr Yapamadığınız veya karşılaştığınız herhangi bir sorunda Yorumlar kısmından bize bildiriniz.
IDM nedir?
IDM uzun adı ile Internet Download Manager bir tür dosya indirme yazılımıdır. Dosya indirme hızını 5 katına kadar arttırabilir. IDM, normal dosya indirmenin yanında indirme işleminin duraklatılması veya sonra indirmek üzere zamanlanması gibi özelliklere de sahiptir.

IDM aynı zamanda, kesilen indirme işlemleri, elektrik kesintisi veya ani kapanmalar sonucunda oluşan indirmelerin yarıda kalması, bağlantı kopması gibi durumlarda, indirme işleminin sonradan devam edebilmesini sağlar.

IDM kullanımı oldukça kolay bir indirme yöneticisidir.
IDM ne işe yarar?
IDM indirme hızının yaklaşık 5 kadar kadar artmasını sağlar. Bazı dosya sunucuları indirme işlemlerinde limit kullanırlar. Yani siz bir sunucudan indirme yapmak istediğinizde, sizin internet bağlantınız ne kadar iyi olursa olsun, sunucunun size izin verdiği hızda indirme yapabilirsiniz. IDM sunucuya birden fazla bağlantı açarak bu bağlantı kanalları üzerinden paralel indirme yapar. Böylelikle sunucuda hız limiti olsade siz IDM vasıtasıyla birden fazla bağlantı açarak daha hızlı indirme yapabilirsiniz.
Program Bilgileri
Program Adı : Internet Download Manager (IDM)
Program Dili : Türkçe & İngilizce
Program Türü : İndirme Yöneticisi
Program Sürümü : v6.25 Build 25
İşletim Sistemi : Windows XP-10
Platform : PC
Crack : Muvcut
Dosya Türü : Exe
Dosya Boyutu : 7,78 MB (8.165.271 bayt)
Yapmanız Gerekenler
İlk rar dosyasından programı çıkarıp kurun. Daha sonra programı sag altta bulunan "Gizli simgeler" bölümünden kapatın veya "Görev Yönecisinden"de sonlandıra bilirsiniz sonra "Pack" klasörü içerisinde 2 dosyayıda kopyalayıp .exe ve .reg Internet Download Manager programının kurulu olduğu bölüme yapıştırın ve programı çalıştırın tamamen full. Bizim paylaştığımız dosyalar tamamen virüssüz ve güvenlidir.
IDM İNDİRVİRÜS TOTAL SONUÇLARI

Yorum Gönder

0 Yorumlar