Blogger Öne Çıkan Görsel Eklentisi Nasıl Yapılır

Merhabalar;
TeknoWin Tekipçileri, okuyucuları ve ziyaretçileri bu kodumuzda Blogger Yayın Öncesi Öne Çıkan Görsel, Öne Çıkarılmış Resim Görsel, Öne Çıkan Resim, Özel Yayın Resmi artık siz ne derseniz.
Bir çok kişiden bu konu hakkında mail alıyoruz ve bizde bir anlatımını yapmak istedik. Genel olarak Wordpress tabanlı sitelerde gördüğümüz bir eklenti olan Öne Çıkan Görsel eklentisi Blogger'dada küçük bir kod yardımı ile yapmak mümkün. Bildiğini gibi bir çok yayınımızda bu eklentiyi kullanmakdayız sitemizin ana sayfasında gördüğünüz yayın resminin o yayın içerisine girildiğinde kaybolması veya o görselin o yayın içerisinde bulunmaması.
Daha fazla uzatmadan anlatıma geçiyorum

<--TeknoWin.blogspot.com-->
<div class="separator" style="display: none;clear: both; text-align: center;">
<a href="----resım url-----" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" src="-----resim url-----" /></a></div>
<--TeknoWin.blogspot.com-->
Yapmanız Gereken
Öncelikle Yukarıda vermiş olduğum kodu  not defterine kaydedin.
Bu kodu kullanmak istediğiniz yayının HTML bölümüne girerek yukarıdaki kodu en üst sayfa başına yerleştirmeniz ve ana sayfada hangi görselin gösterilmesini istiyorsanız o resmin tam url sini kod içerisinde bulunan kırmızı renkle belirmiş olduğum kısımlara ekleyin ve kaydedin hepsi bu kadar.
Not : Yapamadığınız veya takıldığınız yerler olursa konu altına yorum yaparak bize bildiriniz. İşinize yaradıysa da bir teşekkür edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar