Türk takipçi kasma sistemi

Türk kullanıcıları ile sosyal medya hesaplarınıza takipçi abone kasabilirsiniz.. Youtube ile ilgi,leniyorsanız youtube video izletmeyi de kullanabilirsiniz tek yapmanız gereken diğer kullanıcıların videolarını izleyerek abone olarak veya takip ederek jeton kasmak sonrasında kendi videolarınızı ekleyip görüntülenmesini arttırabilirsiniz..

Türk takipçi kasma sistemi

 Abone veya takipci de kasmak isterseniz yine aynı şekilde sosyal medya hesaplarınızı ekleyerek takipçi ve abone çekebilirsiniz..

Sistem çok basit, diğer üyelerin sosyal medya sayfalarını beğen, hesabını takip et, videosunu izle veya sitesini ziyaret et, kazandığın jetonlarla sosyal medya hesaplarında işlem yap veya gerçek paraya dönüştür. Zamanım yok diyorsan jeton satın alarak hızlı ve kolay işlemler yapabilirsin.

Takiplekazan nedir?

Takiplekazan sadece gerçek ve türk kullanıcıların kayıtlı olduğu sosyal takipleşme sistemidir. Takiplekazan ile facebook, twitter, youtube, instagram, google+ ve diğer sosyal medya sistemleriyle alakalı çeşitli işlemler yapabilirsiniz. Bu işlemler takip, beğeni, abone olma, izleme, hitleme, paylaşma ve diğer işlemlerdir. Sistem sosyal takipleşme ve para kazanma olarak iki farklı şekilde kullanılabilir.

Sistem Özellikleri:


Facebook Sayfa Beğeni,
Facebook Takipçi,
Facebook Foto Beğeni,
Facebook Yayın Paylaşma,
Twitter Takipçi,
Twitter RT,
Twitter tweet beğendirme,
İntagram takipçi arttırma,
İnstagram foto beğeni,
Google+ Takipçi arttırma,
Google+ paylaş,
Google+ yayın paylaş,
Google+ Web +1,
Web sitenize Hit Gönderme,
Youtube Abone Kasma,
Youtube Video Beğendirme,
Youtube Videolarınızı İzletme (Görüntülenmelerini Arttırma),
Youtube Videolarınıza İstediğiniz Yorumu Attırma,

SİTE ADRESİ

Yorum Gönder

0 Yorumlar