İnternette Para Kazanma Yolları 2017

İnternet de az yada çok kısacası her türlü para kazanma yöntemini şuan sizlere anlatacağım. Umarım güzel kazançlar elde edersiniz. Sorularınız için yorum kısmını kullanmayı unutmayın.










Web Sitesi Açma
Kendinize bir konu hakkında benim gibi site açabilirsiniz. Hit aldıktan sonra sitenize reklam ekleyerek çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

Youtube Kanalı Açma
Gerekse ilginç bilgiler yada oyun kanalı ve daha fazlası gibi youtube kanalları benim de ilgimi çekiyor ve günde en az 4-5 defa youtube a girmeme neden oluyor. Bu sayede youtube kanalları izlenme alıyor tabi reklam vermeyi aktifleştirerek para kazanıyorlar ve gerçektende çok iyi para kazanıyorlar.

Çiftlik Oyunları
İnternette birçok çiftlik oyunu bulunmakta ve bu çiftlik oyunlarında mesela yumurta satarak para kazanıyorlar tabi çok az bir kazanç diyebilirim mesela 1 kuruş 1 kuruş kazanıyorlar ve çoğu kişi 1 TL ye ulaştıktan sonra bırakıyor 30TL gibi bir ödeme limitine ulaştığında ödeme yapılıyor tabi kimse ulaşamadığından bırakıyorlar ve bir süre aktif olmadığından iptal oluyor ve çiftlik oyunu ödeme yapmadan reklamlardan çok iyi paralar kazanıyor. Şahsen ben önermiyorum.

Satış Yapma
İnternette hepsiburada gibi sitelerde yada kendi sitenizde ürün satıp ticaret işine girebilir ve para kazanabilirsiniz.

Yeteneklerinizi Kullanın
Web sitesi kodlayarak bannerlar yaparak... ve bunları satarak para kazanabilirsiniz.

Oyun Hesabı Satma
Bir oyunu çok uzun süre oynarsanız buda seviyenizin artmasına ve hesabınızın değerli olmasına sebep olur ve hesabınızı satarak para kazanabilirsiniz.


Benim bildiklerim bu kadar sizin de bildikleriniz varsa yorumda belirtebilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar