Hayaletler Gerçek mi Hayalet Nedir Hayalet Teorileri (Video)

Ölümlerden sonra görülen hayalet öyküleri ve insan ruhunun hikayeleri binlerce yıldır insan kültürünün bir parçası olmuştur. Kuşkusuz eski insanlardan beri mezardan dönen ataları hakkında şok edici ve korkunç masallar hep vardı.
O zamanlar, bugün olduğu gibi, bazı insanlar o hikayeleri aşırı aktif imgelemlerin veya tamamen yalanların ürünü olarak nitelendirdiler.

Peki HAYALET NEDİR ?Son birkaç asırdan beri batıda yapılan tetkikler neticesinde araştırmalar sonunda Hayaletler le ilgili bilgiler toplanabilmiştir. Ancak ciddi araştırmalar sadece İngiltere de Amerika da ve Fransa da ki saygın Paranormal dernekler tarafından yürütülmüş ve belli neticeler elde edilmiştir.

Halk arasında Hayalet mevzuu geçince ya çok büyük bir paniğe sebep olmakta ve yahut da gülüşmeler ve hafife almalara yol açmakta.Ancak bizce bu çok yanlış bir tutum zira insan oğlu anlamadığı şeyler karşısında ya çok bariz bir aldırmama tavrı alıyor veya korkusunu gizlemek için böyle bir fikri ret edip tanımıyor.
Halbuki Parapsikoloji Bilim adamlarının düşüncelerine göre “ rüyalarımızda gördüklerimizden çok daha fazla şey gök de ve yerde dünyamızda oluşmaktadır. Bilimsel kesime göre Hayaletler ve buna benzer Paranormal hadiseler ve varlıklar hakikate mevcutturlar mühim olan bu gibi hadiselere tanımlayabilmek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar