ANNABELLE: CREATION Filminden Yeni Bir Poster Gün Yüzüne Çıktı

The Conjuring filminin yan hikayesi olarak çekilen Annabelle filminin devamı Annabelle: Creation’dan yepyeni bir poster daha gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz aylarda ilk fragmanını izlediğimiz filmden yepyeni promosyon çalışmaları gelmeye devam ediyor. 2014 yılının sevilen korku filmlerinden olmayı başaran Annabelle devam hikayesinde senaryoyu yine Gary Dauberman yazıyor. Yönetmen koltuğunda David F. Samdberg’in oturduğu filmde Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman, Lulu Wilson gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Lanetli bebek Annabelle’in sahipleri öldükten sonra yetimhanede görevli bir rahibe tarafından alınmasıyla başlayacak hikayede, Annabelle’in başlangıç hikayesine ışık tutulacak. Küçük kızlarının trajik ölümünden 20 yıl sonra, bir bebek yapımcısı ve eşinin şeytani oyuncak bebek Annabelle karşısında yaşadığı dehşet ekrana taşınacak. 

Ülkemizde 18 Ağustos‘ta izleyiciyle buluşacak olan filmden yayınlanan yeni postere aşağıdan göz atabilir ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz:


Yorum Gönder

0 Yorumlar