TeknoWin Yazarlık Başvurusu

Merhaba;
TeknoWin'de Yazar Olmak İstermisiniz ?

TeknoWin Olarak birşeyler paylaşmayı , kendince (kendi anlatımına özgü) içerik üretmeyi , yazmayı , anlatmayı seven arkadaş benimde bir yazım olsun nette diyenler için bir süredir düşündüğümüz "Gönüllü Yazarlık" projemizi hayata geçirmeye karar verdik.
Eğer sende TeknoWin'de içerik paylaşmayı , yazmayı , anlatmayı istiyorsan sayfanın altında bulunan bağlantı ile TeknoWin form sayfasından başvuru yapabilirsin.

Başvuru yapmadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç önemli hususlar hakkında bilgiler verceğim.
Yazarlık esnasında dikkat etmeniz gereken en büyük etken Türkçe’nin ve imlâ kurallarının düzgün kullanılması olacaktır. Ayrıca yazılarınız en az 300 kelimeden oluşmalıdır. 
(Biraz daha az kelimeden oluşabilir fakat çok fazla kısa paylaşımların haber verilmeden silinir)
Yazar olacak kişilerin yazdığı yazıların tamamen kendilerine ait (özgün) olmalıdır "ve elbette internette daha önce yayınlanmamış olması gerekmektedir." Desem bana hadi ordan diyecek olan kişileri duyar gibiyim😄 "internet'de herkez birbirinden bişeyler alır  yazıyı olduğu gibi kopyalamak tabikide ayıp fakat bir fikri diğer bir kişi alır ve onu geliştirir daha kullanışlı hale gelene kadar böyle devam eder şahsi düşüncem" Bundan dolayı kişiye özgü anlatımlar TeknoWin'de kopyalanmış konu olarak görülmez.
Not: Yazarların siyasi veya cinsel içerikli vb. yazıları yazara haber verilmeden siteden kaldırılır.
Diğer önemli nokta ise paylaşımınızda en az bir görsel bulunmalıdır. Yazıları kendinize ait fotoğraflarla desteklemeniz tercihimizdir fakat yazıyı destekleyecek kendi fotoğrafınız yoksa Google görsellerden yazınıza uygun görseli bilgisayarınıza indirip yazınıza ekleyebilirsiniz.

Yazılarınızı TeknoWin'de bulunan kategorilere göre seçmelisiniz. Örnek olarak Programlar kategorisinde istediğiniz (daha önce yayınlanmadığından emin oldukdan sonra) bir programı tanıtabilirsiniz. Eğer paylaşmak istediğiniz içeriğin sitede kategorisi bulunmuyorsa bu kategori tarafımızca oluşturulabilir.
Yazarlık Başvuru Formu İçin Tıklayın
Yazarlık Başvurusunda bulunup mailine gelen yazarlık davetini 15 gün içinde onaylamayan kişilerin davetleri düşmekte ve tekrar başvurmaları gerekmektedir.

Bir Google hizmeti olan Blogger bloglarında yazar kapasitesi 100'dür. Malesef ki bloğumuzda da maksimum 100 aktif yazarımız olacak. Bu yüzden üzülerek söylüyorum ki Blog Yazarlık Davetini kabul edip uzun süre* hiç yazı yazmamış olan yazarlarımızın yazarlıklarına son verilecektir.

 Bu süre değişken olabilir, tarafımızca saklıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar