WordPress İnceleme Temaları En İyi İnceleme Temaları

WordPress inceleme temaları,konumda sizlere ücretsiz ve ücretli olan temaları sunacağım.Wordpress üzerinden kullanıcının konu hakkında neler düşündüğünü değerlendirmeye çalıştığı temalardır.Kullanıcı ile bir nevi fikir alışverişidir.


First Mag



WordPress sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulan temadır.Tema ücretsiz olmasına bir çok ek özelliğine sahip bu özelliklerin yanında İnceleme teması olarakta kullanabilmemiz için dizayn edilmiştir.Wordpress inceleme temaları Demo adresinden temayı inceleyebilirsiniz.


Google PageSpeed Değeri: Mobil 71 – Masaüstü 82
GTMetrix Değeri: Pagespeed B(82%) – YSlow B(82%)
Pingdom Değeri: 74
WordPress inceleme temaları,sıralamasız olarak incelediğim temalardan spotlight inceleme teması olarakta kullanabileceğiniz güzel temalardandır.Blog tarzı ayarlanılabilir anasayfası kullanışlı bir tema.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 67 Masaüstü 61
GTMetrix Değeri: Pagespeed B(87%) – YSlow B(80%)
Pingdom Değeri: 95
Demo /Ön İzlemeİndir

isleMag


WordPress inceleme temaları,Sunulan en iyi ve kullanışlı temalardan diyebilirim.İslemag şu sıralar bir çok wordpress sistemine tema olarak katkı sağlamaktadır.Kullanışlı olan tema aynı zamanda inceleme teması olarakta kullanabilirsiniz.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 62 – Masaüstü 79
GTMetrix Değeri: Pagespeed B(87%) – YSlow C(74%)
Pingdom Değeri: 70
Demo /Ön İzlemeİndir

Reviews

Reviews isminindende anlaşılacağı gibi tema incele teması olarak hizmete sunulmuştur.Wordpress inceleme temaları konusunda inceleme üzerinde iyi bir şekilde tasarlanmış güzel bir temadır.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 73 – Masaüstü 88
GTMetrix Değeri: Pagespeed A(93%) – YSlow B(86%)
Pingdom Değeri: 97
Demo /Ön İzlemeİndir

Amigo

Ücretsiz olarak wordpress üzerinden sunulan ücretsiz ve kullanışlı bir temadır.Anasayfa üzerinde bulunan son incelemeler kısmı temaya güzel bir tasarım katmakta.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 73 – Masaüstü 89
GTMetrix Değeri: Pagespeed A(94%) – YSlow B(89%)
Pingdom Değeri: 95
Demo /Ön İzlemeİndir

Reviewgine Affiliate

WordPress üzerinden ücretsiz olarak sunulan inceleme temasının pro versiyonuda mevcuttur.Lakin lite versiyonu tüm isteklerinizi karşılayacaktır.Wordpress inceleme temaları konusunda inceleme puanlarını konu üzerinde gösteren kısımlar temada mevcuttur.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 51 – Masaüstü 64
GTMetrix Değeri: Pagespeed C(72%) – YSlow C(70%)
Pingdom Değeri: 89
Demo /Ön İzlemeİndir

Gauge

WordPress inceleme temaları için gayet iyi bir tasarıma sahip olan Gauge teması kullanışlı olması ilede ön plana çıkmaktadır.Sidebar düzeni ve ayarlanılabilir bir çok anasayfa ile güzel inceleme temalarından.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 53 – Masaüstü 73
GTMetrix Değeri: Pagespeed B(89%) – YSlow C(77%)
Pingdom Değeri: 90
Demo /Ön İzlemeİndir

GOLIATH

Bir çok özelliği bulunan temanın inceleme özelliği düzenlenilebilir.Her konu altına istediğiniz şekilde ekleyebileceginiz inceleme sistemi olan bir tasarıma sahip.

Google PageSpeed Değeri: Mobil 59 – Masaüstü 47
GTMetrix Değeri: Pagespeed B(83%) – YSlow C(78%)
Pingdom Değeri: 93
Demo /Ön İzlemeİndir

Yorum Gönder

0 Yorumlar