Popcorn Time Nedir? Kullanımı ve Özellikleri Nelerdir

Torrent üzerindeki filmleri tek bir platformda toplayan, Türkçe altyazı destekli uygulama / program: Popcorn Time.
Aranızda eminim benim gibi yabancı dizi ve yabancı film hayranları vardır. Hayatımızın her noktasında yer alan bu sektör, hepimizin sevebileceği türde onlarca film ve dizi çıkartıyor. Daha sonra bu filmleri ya sinemada ya da DVD’lerini alıp izliyoruz.

Biz tabii ki böyle yapmayıp internete düşmesini bekliyoruz. (şimdi birbirimizi yemeyelim) Eğer çokça film ve dizi izleyen arkadaşlar varsa film dizi sitelerindeki görüntü kalitelerinin çok iyi olmadığını da biliyorsunuzdur. Bu nedenle genellikle benim gibi film severlerin vazgeçilmezi torrenttir.

Torrent, bize çok geniş bir arşiv sunuyor ve ayrıca indirme hızı da olabildiğince yüksek. Eğer Torrent’in eksi bir yanı varsa o da bu geniş arşivin içinde istediğinizi bulmanın bazen sizi zorlayabiliyor olması.

Sizi bu dertten tamamen kurtaracak olan programın adı ise Popcorn Time. Büyük ihtimalle içinizde çoğu kişi bu programı kullanmıştır, kullanmasa bile çoğunuz duymuşsunuzdur. Programın ayrıca uygulaması da mevcut.

Torrent üzerindeki geniş film ve dizi arşivini bize çok düzenli bir şekilde sunan bu program, aradığımız filmi ya da diziyi en ufak bir donma olmadan yüksek kalitede izlememizi sağlıyor. Tamamen yabancı kaynaklı programda altyazı seçenekleride mevcut. Eğer yabancı filmleri altyazılı şekilde izliyorsanız bu program sizin vazgeçilmeziniz haline gelecektir.

Bilgisayarınızda Windows, OS X ve Linux’ta, telefonda ise Android kullanabileceğiniz bir uygulamasıda mevcut. Uygulama legal olmadığı için App Store’da bulunmuyor. Bugüne kadar iPhone’nunuz jailbreakli olmadan yükleyemeyeğiniz uygulama yarın itibariyle artık Jailbreak'li olmasa da yüklenebilecek. iOS için yayınlanacak olan uygulama App Store üzerinden yüklenemeyecek. Bunun yerine popcorn-time.se üzerinden farklı bir yükleyici yayınlayacaklar. Aynı şekilde programı bu link üzerinden bilgisayarınıza ve apk dosyasını telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Kaynak: Popcorn-Time

Yorum Gönder

0 Yorumlar