Sizin Mesleğiniz de Seksi mi? Erkeklere Göre Kadınların En Seksi Göründüğü 10 Meslek

Seksi olan meslek mi yoksa kadın mı? Erkekler hangi meslekteki kadınları seksi buluyor? 9gag'in derlediği bu meslek türlerini sizler için düzenledik.

10.Polis
 Bir çok erkek güçlü ve cesur kadın arar.  Günümüzde bu özelliklere sahip bir çok kadın sokaklarda devriye gezmekte.

9.Kuaför
 Bir erkek birilerinin saçlarını kesmesine izin veriyorsa bu güvenin bir işaretidir. Kuaförlüğün çekiciliği belki de bu güvendir. Erkeklerin kuaförlüğü neden seksi bir meslek olarak gördüğünü şimdi anlıyoruz.

8. Muhasebeci 
 Erkekler kesinlikle sonuna kadar güvenebilecekleri bir kadın isterler. Dolayısıyla bu kadını paralarıyla beraber bulduklarında tam bir kazan-kazan durumu oluşuyor.

7. Bankacı
 Kadın bankacılar finans hakkında çok tutkulu olduklarından çekicidirler. Ayrıca finans konusunda tutkulu olan kadınların da seksi olduğu düşünülebilir.

6. Hostes
 Erkeklerin üniformalı kadınlara karşı ayrı bir zaafı var. Belki de uçaktaki rahatlatıcı ve sakin tavırlarından ötürü, belki de sadece binlerce feet yukardaki üniformanın çekiciliğinden ötürü.

5. Fizyoterapist
 Şimdi aklınıza sadece masaj konusu gelmesin. Fizyoterapistlerin bir sürü çekici özelliği var. Mesela insanları önemserler. Erkekler de kendilerini önemseyen ve onlarla ilgilen kadınları severler.

4. Öğretmen
 Eğitimli kadın her zaman çekicidir. Zeki, kendine güvenen ve saygı değer kadınlar kazanıyor günümüzde...

3. Reklamcı
 İddialı, kendine güvenen ve yaratıcı beyinlerin mesleği... Bu sektörde olan kadınlar, taşıdıkları bu özelliklerden ötürü erkeklere fazlasıyla seksi geliyorlar.

2. Pazarlamacı
 İlk beşin içerisinde reklamcı ve pazarlamacı olmasının en temel sebebi, erkeklerin yaratıcı beyinlerden hoşlanıyor olması. Pazarlama zeka, anlayışlı bir tavır ve iyi iletişim becerileri gerektirir, ki erkekler bu özellikleri fazlasıyla seksi buluyor.

1. Avukat
 Erkeklerin, güçlü kadınları seksi bulduğu su götürmez bir gerçek. Avukatların sinsi yalancılar olduğu düşüncelerini görmezden gelin. Gerçekten iyi bir avukat sadık, zeki ve çalışkandır. Bu özellikler de erkekleri çeken özellikler arasında yer alıyor.

Kaynak: http://9gag.com/gag/aLMKbY6?ref=fbp

Yorum Gönder

0 Yorumlar