HTC'nin Akıllı Bilekliği Grip Tanıtıldı!

HTC'nin Akıllı Bilekliği Grip Tanıtıldı!

HTC'nin akıllı bilekliği Grip tanıtıldı. HTC'nin akıllı bilekliği hakkında detaylı bilgilere burdan ulaşabilirsiniz.

HTC'nin ilk yüksek performanslı bilekliği Grip resmi olarak tanıtıldı. Amerika'nın ünlü aksesuar ve spor giyim markası olan Under Armour'un sporcular ve fitness meraklıları için tasarlamış olduğu fitness ağı UA Record üzerinde çalışmasını sürdürüyor. Grip, sporcuların seveceğine inandığım bir cihaz. Çeşitli spor ve kişisel hedefler belirlemenize imkan sağlayan cihaz Android ve iOS cihazlarının yanı sıra kalp atış monitörleri gibi Bluetooth özellikli aksesuarlar ile de uyumlu çalışmaktadır. Fonksiyonlarını arttıran cihaz ek performanslar sunmaktadır. Kalp hızı ölçme gibi bir yeteneği olmayan cihaz bu durumda size yardımcı olamayacaktır.
Beklentileriniz fazla olmasın. Sporcuların kişisel hedef belirlemesi için kullanabileceği Grip, eğimli Amoled ekrana sahip olup hareket halindeyken zaman, uyarıları ve mesafeyi okumayı kolaylaştırıyor. Bileğinize iyi bir şekilde oturmasını sağlamak için 3 farklı boyutta temin edilebilen Grip hem performans hem de tarz olarak gelişmiş antreman ekipman kıyafetlerini tamamlayabiliyor. 
Uyku takibini yapmanıza imkan sağlayan cihaz özellikle spor salonunda geçirilen zamanlarda işinize yarayacaktır. 1,8 inçlik ekrana sahip olan cihaz gerçek zamanlı istatisklerinizi göstererek müzik çalma listenizi bileğinizden uzaktan kontrol edebilirsiniz. HTC Grip performans açısından başarılı bir cihaza benziyor. Bakalım HTC, Grip için istediği satış rakamlarına ulaşabilecek mi?
KAYNAK 

Yorum Gönder

0 Yorumlar