Paypal Nedir ?

İnternet günümüzün en etkili silahıdır desem eminim birçoğunuz buna katılır. Silah derken elbette tüfekten, tabancadan bahsetmiyorum. Gerçek yaşamda yapacağımız birçok şeyi internet üzerinden yapabiliyoruz artık.

Sohbetlerimizi, okumalarımızı, gazete yerine sıcağı sıcağına haber erişimimizi, mağazalara gitmeden ürünlerin fiyatlarını ve yeni modelleri öğrenmemizi ve dolayısıyla alışverişimizi. Evet alışverişimizi artık parmaklarımız ile yapabiliyoruz. İnternetin bu nimeti dünya insanları tarafından çok sevildi. Buna paralel olarak PayPal gibi bir servis ortaya çıktı ve cüzdanınızı da internet alemine taşıdı. Para girişleriniz ve ödemelerinizi PayPal ile yapabiliyorsunuz.

PayPal ücretsiz kayıt olduğumuz, online cüzdan vazifesi taşıyan bir site ve sistemdir. PayPal.com üzerinden kaydımızı yaptırarak alışverişlerimizde banka hesabımızı ve kredi kartı bilgilerimizi her yerde kullanmadan işlemlerimizi halletmemizi sağlamakta.



Yani bir siteden alışveriş yapacağınız zaman ya da birçok siteden alışveriş yapacağınız zaman her yerde banka bilgilerinizi kullanmadan sadece PayPal ile bu işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Banka bilgilerinizi PayPal’a kaydettikten sonra para aktarımı ve ödeme alımı işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

PayPal hem güvenliğiniz açısından sizlere çok önemli destek verirken hem de defalarca banka bilgisi girişi yaparak yorulmanıza engel oluyor. Üstelik sizden ücret de talep etmiyor.

Bu sistem aracılığyla internet üzerinden kazandığınız gelirlerinizi de alabiliyorsunuz. Zaten internet üzerinden elde edeceğiniz birçok gelir sitesi ve sistemi ödeme için PayPal’ı kullanıyor. Ve sizden ödeme için PayPal adresinizi istiyor.


İnternetin bana göre en güzel nimetlerinden biri olan bu sistemi kullanmak için paypal.com adresinden kaydınızı yaptırabilirsiniz…

Yorum Gönder

0 Yorumlar