XMedia Recode 3.1 İndir / Download


               

 "Format Dönüştürücü Program"

Özet: Neredeyse tüm ses ve video formatlarını bir birleri arasında kolayca dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
Türkçe Program indir,Tek link program indir
Farklı teknolojik ürünlerin farklı formatlarda uzantıları mevcuttur. Bu nedenle format dönüştürücüler büyük önem taşımaktadır. Bir formatı başka bir formata dönüştürerek kullanmak zorunda kalabileceğimiz birçok durum söz konusudur.  Şu ana kadar gelmiş geçmiş birçok ses formatını destekleyen oldukça kullanışlı bir programdır.

Xmedia Recode ile 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVIS, AVISynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H263, H264, M4A, M1V, M2V,M4V, MATROSKA (MKV) gibi uzantılara sahip formatları dönüştürerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca MMF, MPEG-1, MPEG-2,  MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, OGG, PSP(s), VCD, SWF, VOB, WAV, WMA VE WVM gibi formatları da birbirlerine dönüştürme imkânına sahip olursunuz.

Birçok internet sitesi farklı formatlarda fotoğraf ya da video yüklenebilirliği sunmaktadır. Bu nedenle fotoğraf makinesi ya da kameranız ile çektiğiniz görüntüler bu sitelerin uzantıları ile uyum saylamayabilirler. Ya da indirdiğiniz bir mp3, video vb. telefonunuz ile ya da mp3 çalarınız ile uyum sağlayamayabilir. İşte tam da böyle durumlarda bir video dönüştürücüye ihtiyaç duyarsınız. Xmedia Recode format dönüştürme ihtiyacınızı karşılayabilecek, ücretsiz olarak kullanılmakta olan bir programdır.  Format dönüştürmeden video ve ses dosyalarını açmanız ya da herhangi bir internet sitesine yüklemeniz mümkün olmaz. Uygun format ne ise ona dönüştürmek gerekmektedir.

Xmedia Recode kolay kullanımı ile sizi en sıkıcı format dönüştürme sorunlarından kurtaracak ve en çok tercih ettiğiniz programlar arasında ki yerini alacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar